Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επίσκεψη των παιδιών από την Παιδόπολη Καβάλας στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης (φωτογραφίες)

Μαίρη Δαληκριάδου

Σήμερα Σάββατο 20, Νοεμβρίου 2021, 16 παιδιά μαζί με 4 συνοδούς από την Παιδόπολη «Άγιος Γεώργιος Καβάλας επισκέφτηκαν το ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης! Η εμπειρία ήταν μοναδική  για τα παιδιά από την παιδόπολη αλλά και για τα παιδιά του ψυχολογικού κέντρου Ξάνθης που γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν και πέρασαν μαζί μια όμορφη μέρα !

Το μεσημέρι ακολούθησε τραπέζι σε γνωστό  εστιατόριο της πόλης μας  ενώ αμέσως μετά όλα τα παιδιά μαζί έκαναν βόλτα μέσα στην πόλη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση!

Ποια είναι η Παιδόπολη «Άγιος Γεώργιος Καβάλας

Η Παιδόπολη «Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ιδρύθηκε το 1947. Αποτελεί νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και υπάγεται στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης. Διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ορίζεται από τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σκοπός του Κέντρου είναι η περίθαλψη, μόρφωση και εκπαίδευση παιδιών που είναι απροστάτευτα και στερούνται οικογενειακής φροντίδας.

(Την εκδήλωση διοργάνωσε η πρόεδρος του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας ΑΜΘ Τσαμπαζλή Αναστασία και ο υπεύθυνος από το ΔΣ για την Ξάνθη από τον ΔΣ στην Ξάνθη Ψωμακέλης Κλεομένης).

Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να καλέσετε το Ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης 2541023755 και κέντρο κοινωνικής πρόνοιας ΑΜΘ 2510241913-15

Σχετικά Άρθρα