Τεχνολογία

Φορτιστές και σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Όλο και μεγαλύτερος λόγος γίνεται για τους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τους σταθμούς φόρτισής τους. Και αυτό γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήρθαν για να συμβάλλουν στη μείωση ρύπων CO2βοηθώντας στο πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Μπορεί πολλοί να θεωρούν το κόστος απαγορευτικό, όμως, η επιδότηση που δίνεται σύμφωνα και με τη σχετική νομοθεσία αποτελεί ένα πολύ δυνατό κίνητρο για τους οδηγούς με αυξημένη οικολογική συνείδηση. Για αυτό μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.

Το ζήτημα στην απόκτηση ενός τέτοιου οχήματος είναι η αυτονομία του. Για πόσα χιλιόμετρα μπορεί να σας καλύψει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Η ARMETMOBLITYως αντιπρόσωπος της Wallbox στην Ελλάδα προσφέρει λύσεις φόρτισηςγια το σπίτι, την επιχείρηση και τους δημόσιους χώρους.

Pulsar Plus για το σπίτι

Μια ιδιαίτερα εύκολη λύση για το σπίτι σας είναι ο φορτιστής PulsarPlus που διαθέτει ενσωματωμένο καλώδιο. Είναι εύκολος στη χρήση του, διαθέτει Wi-Fi, προστασία διαρροής DC ρεύματος και είναι διαθέσιμος με λειτουργίες διαχείρισης φορτίου. Για να μην υπάρχουν εκπλήξεις επισκέπτονται το σπίτι ή το γραφείο σας τεχνικοί της αντιπροσωπείας οι οποίοι ελέγχουν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, αξιολογούν την εφαρμογή λαμβάνοντας ανάλογες μετρήσεις και σας παρέχουν μία προκαταρκτική πρόταση. Η Wallbox σας δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης από ένα έως και τρία χρόνια, δημιουργώντας σας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στην εξασφάλιση της αυτονομίας του οχήματός σας.

Wallbox Copper SB για την επιχείρηση

ΗARMET MOBILITYπροτείνει λύσεις και για την επιχείρησή σας προσφέροντας επιλογές σε φορτιστές που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Ο Copper SB ξεχωρίζει όχι μόνο χάρη στο μοντέρνο design του αλλά και στην ευελιξία. Η καθολικής χρήσης υποδοχή του τον καθιστά κατάλληλο για συνδέσμους αυτοκινήτων τύπου 1 και τύπου 2 ενώ ως κύριος φορτιστής σας, ο Copper SB αυτομάτως κατανέμει την διαθέσιμη ενέργεια σε όλους τους υπόλοιπους που είναι συνδεδεμένοι.

ΥΠΕΡΤΑΧΗΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ HV175 για δημόσιους χώρους

Η Efacec δίνει απάντηση στην ερώτηση της ταχύτητας φόρτισης με τον φορτιστή υπερταχείας φόρτισης HV175 υψηλής ισχύος. Οι σταθμοί φόρτισηςμε σύνδεση περισσοτέρων μονάδων HV175 σε μηχανικό σύνδεσμο επιτρέπει μεγαλύτερες τιμές ρεύματος που μπορούν να αξιοποιηθούν από μερικά βαρέα οχήματα. Ο HV175 αποτελεί το πιο αξιόπιστό σύστημα φόρτισης, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, απευθυνθείτε στους ειδικούς για φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων απο την ArmetMobility και επιλέξετε ό,τι ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σχετικά Άρθρα