Αθλητικά Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ο Μ. Τσέπελης φέρνει διεθνείς αθλητικές οργανώσεις στην Ξάνθης (Εθνική γυναικών Μπάσκετ αυτή την Κυριακή)

Πρώτη προτεραιότητα του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη και την δημοτικής αρχής ήταν να στηρίξει τον Αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις. Έτσι ακόμη μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση έρχεται στην πόλη μας την Κυριακή 14 Νοεμβρίου. Στο κλειστό αθλητικό κέντρο Φ. Αμοιρίδης, η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ γυναικών της χώρας μας θ’ αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά

Η Εθνική Μπάσκετ Γυναικών έδωσε χθες τον πρώτο της αγώνα στην προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2023 στο Μάντσεστερ με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία. Ο δεύτερος αγώνας θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί στην Πορτογαλία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14 Νοεμβρίου στις 18.00 και αυτό που οι Ελληνίδες διεθνείς χρειάζονται είναι η στήριξη και της εξέδρας, η δύναμη της φωνής των φίλων του μπάσκετ. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση μπορείτε να τα κλείσετε από την άνεση του σπιτιού σας με ένα «κλικ» στο https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2005493. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ και θα πρέπει να τηρηθούν όσα υπαγορεύει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την είσοδο σε αθλητικούς χώρους και αγώνες.

Σχετικά Άρθρα