fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο Κολυμβητήριο Ξάνθης. Τρίτη γεμίζει η μικρή πισίνα. (Καθημερινά ο Δήμαρχος στο σημείο για επίβλεψη)

Στην τελική ευθεία να δοθεί προς χρήση στους Ξανθιώτες βρίσκεται το κολυμβητήριό μας, στο οποίο μπαίνουν αυτήν την εβδομάδα οι τελευταίες πινελιές. Ήδη έχουν τοποθετηθεί τα καθίσματα στις κερκίδες της πισίνας αλλά και του μπάσκετ που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο.

Η ενασχόληση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη αλλά και του αντιδημάρχου κ. Ιγιαννίδη με την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου είναι καθημερινή και ο ίδιος ο Δήμαρχος βρίσκεται συνεχώς κοντά στις εργασίες για να κατευθύνει, αλλά και να πιέσει τους χρόνους σε εργάτες, εργολάβο.

Δωρεές 120.000 ευρώ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την αρχή που ξεκίνησε η επιδιόρθωση – ανακαίνιση του κολυμβητηρίου, πολλοί επιχειρηματίες Ξανθιώτες αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και δώρισαν χρήματα και μηχανήματα που η αξία τους ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Ξάνθης και οι εργολάβοι διαμορφώνουν τον εξωτερικό χώρο ενώ από Δευτέρα θα μπει και το γκαζόν. Πολύ σύντομα αναμένουμε και την ανακοίνωση για τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου.

Σχετικά Άρθρα