Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

(video) – Παναγιώτης Αμβροσιάδης: Κλείνοντας έναν κύκλο δημιουργίας κάνει τον δικό του απολογισμό και εκφράζει τις ευχαριστίες του!

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης, ολοκληρώνοντας έναν δημιουργικό κύκλο στο “τιμόνι” του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Δήμου Ξάνθης, παρουσιάζει όλα τα βήματα που έγιναν και τις κατευθυντήριες γραμμές που δόθηκαν για να επιτευχθούν οι στόχοι που είχε θέσει.

Ο κ. Αμβροσιάδης στα πλαίσια των δηλώσεών του τόνισε ότι είναι πράγματι πολύ σημαντικό να σε τιμούν και να σε εμπιστεύονται οι συνάνθρωποι σου και να σου αναθέτει την διοίκηση ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης. Από την άλλη όμως, σημείωσε,  είναι  και μια τεράστια πρόκληση και ευθύνη.

Φιλοδοξία μου ήταν να αναμετρηθώ με τα δύσκολα!

Όπως υποστήριξε μεταξύ άλλων  ο κ. Αμβροσιάδης «…Μετά από επιμονή και ομαδική προσπάθεια έχουμε κατορθώσει να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα ΕΣΠΑ μέσω του οποίου έχουν γίνει προσλήψεις αναγκαίου προσωπικού, έχουν απορροφηθεί τα βρέφη και τα νήπια μέσω των voucher του προγράμματος εναρμόνισης της οικογένειας και σημαντικότατο γεγονός η ανάπτυξη των θέσεων στους βρεφικούς σταθμούς από 19 σε 84 θέσεις για τα βρέφη μας και υπερπληθώρα πλέον θέσεις για τα νήπια ώστε να μην υπάρξει παιδί εκτός παιδικού σταθμού…».

Επίσης αναφέρθηκε και στο κομμάτι της κατάρτισης του προσωπικού στις πρώτες βοήθειες, με στόχο να συνεχιστεί η εκπαίδευση του προσωπικού και σε άλλα εκπαιδευτικά κομμάτια.

Δεν παρέλειψε να ενημερώσει για τον ευπρεπισμό  των εγκαταστάσεων των βρεφικών και παιδικών σταθμών, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, με τη αρωγή του προσωπικού και των εθελοντών , «…ώστε όλοι μαζί να καταστήσουμε το περιβάλλον στο οποίο γαλουχούνται τα παιδιά μας , δημιουργικό και παιδαγωγικό. Και εδώ θέλω να σταθώ και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κυρίους Κούτρα Κωνσταντίνο, Νταφούλη Ηλιάνα, Τόφογλου Βαλάντη και Τσαγγάλα Φένια..». 

Τέλος υπογράμμισε πως στους κόλπους του ήδη  καταρτισμένου προσωπικού έχουν ενταχθεί και εξειδικευμένες υπηρεσίες : Η  διαιτολόγος – διατροφολόγος , εξειδικευμένη στην παιδική διατροφή κ. Αμπεριάδου , η παιδίατρος κ. Στογιαννίδου , ο τεχνικός ασφαλείας κ. Σαββόπουλος, ο  ιατρός εργασίας κ. Φωτίου , η εκπαιδεύτρια στις πρώτες βοήθειες κ. Συρμοπούλου και η πολιτικός μηχανικός  κ. Φυντάνη.

Ευχαριστίες κου Αμβροσιάδη προς τους καθημερινούς του ήρωες

«….Κλείνοντας έναν κύκλο δημιουργίας θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους καθημερινούς ήρωές μου, στους οποίους θα βρίσκομαι πάντα στο πλάι τους αν και από διαφορετικό πόστο πια και το διοικητικό προσωπικό την κ. Χρηστίδου, την κ. Καπετανοπούλου, την κ. Καραουλάνη, την κ. Γεωργαντζή, την κ. Μπαντάκ Χασάν, τον κ. Τσακίρη Ευάγγελο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας. Και τέλος να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ οι οποίοι μαζί με όλο το προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, την περίοδο της πανδημίας εξυπηρετήσαμε σχεδόν τρεισήμισι χιλιάδες συμπολίτες μας…»

Σχετικά Άρθρα