ΑγροτικάΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Σπύρος Τσιλιγγίρης για το μεγάλο αρδευτικό: Ανασυγκροτούμε την Ύπαιθρο με Όραμα και Σχέδιο.

Με ιδιαίτερα χαρά παρευρέθηκα στην εκδήλωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα Έργα Υποδομών Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω ΣΔΙΤ. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και πλήθος κυβερνητικών στελεχών έγινε λεπτομερής παρουσίαση των έργων υποδομής αγροτικής ανάπτυξης μέσω ΣΔΙΤ που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα του αγροτικού τομέα της χώρας μας.

Η Ξάνθη είναι η μεγάλη κερδισμένη του συγκεκριμένου προγράμματος αφού το Αρδευτικό του Νέστου αποτελεί το μεγαλύτερο Αρδευτικό Έργο από τα οκτώ συνολικά αρδευτικά έργα που θα ενταχθούν και θα υλοποιηθούν μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος συνολικού κόστους 202 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ένταξη και υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ήταν και παραμένει ένα στοίχημα για όλους τους Ξανθιώτες και για εμένα προσωπικά. Για αυτό τον λόγο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιτέλους μπήκαν τα θεμέλια για την ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου που θα δώσει νέα πνοή και πλήθος πλεονεκτημάτων στην αγροτική παραγωγή του τόπου μας και στους αγρότες μας. Η Ελλάδα επιτέλους αλλάζει. Ανασυγκροτούμε την Ύπαιθρο με Όραμα και Σχέδιο.

Σχετικά Άρθρα