Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πολλές οι αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου της Ξάνθης

«Δυο χρόνια τώρα τραβάμε κουπί και είπαμε ότι τελειώνουμε με την πανδημία αλλά τώρα γυρνάμε πάλι στην αρχή» μου είπε χθες φίλος επαγγελματίας της Ξάνθης. Ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της Ξάνθης καταβάλλει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτή δεν τελειώνει.

Φυσικά η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της ασφάλειας των καταναλωτών παραμένει και σήμερα η πρώτη προτεραιότητα όλων μας αλλά είναι επίσης προφανές όμως πως τα νέα περιοριστικά μέτρα στην προσέλευση του αγοραστικού κοινού θα προκαλέσουν νέες απώλειες στα έσοδα όλων ανεξαιρέτως των εμπορικών ΜμΕ.

Συν τοις άλλοις  οι μαγαζάτορες και οι εργαζόμενοι μετατρέπονται σε ελεγκτές των πιστοποιητικών και των rapid test, καθήκον στο οποίο, ακόμη και αν οι ίδιοι καταφέρουν να ανταπεξέλθουν, είναι σίγουρο πως θα αλλοιώσει την αγοραστική εμπειρία για τους πολίτες!!!

Με αυτά τα δεδομένα, το λιανεμπόριο εισέρχεται και πάλι σε «αχαρτογράφητα νερά» και μάλιστα ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. (Υπομονή και δύναμη σε όλους).

Σχετικά Άρθρα