Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο Βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης επιβεβαιώνει το χαμηλό ποσοστό 17,8% του Δήμου Αβδήρων. (Το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους Δημότες Αβδήρων)

Αντί να δει ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης πως θα λύσει το πρόβλημα του χαμηλού εμβολιασμού στον δήμο του, από χθες ασχολείται να παίρνει τηλέφωνα δημοσιογράφους και προσπαθεί να διαψεύσει!!!! ΤΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ!!!! Να κάνει επαφές με την αντιπολίτευση και να οργανώνει ΑΓΩΝΑ έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, την ίδια ώρα που μέσα θα είναι ασθενείς στις ΜΕΔ ίσος και διασωληνωμένοι!!!

Δυστυχώς ο δρόμος της σύγκρουσης με την κυβέρνηση σε αυτό το επίπεδο της πανδημίας θα του βγει ξινός (από όσο μπορώ να ξέρω). Και το γράφω αυτό γιατί ξέρω καλά ότι ο Πρωθυπουργός έχει ως στοίχημα την επίτευξη υψηλών ποσοστών εμβολιασμού και κάνει ακόμη και ο ίδιος παρεμβάσεις –σίγουρα το γραφείο του πολύ περισσότερες- όπου χρειαστεί πανελλαδικά για να αισθητοποιήσει τον πληθυσμό.

Σήμερα κάνουμε μια ακόμη αποκάλυψη. Σε επικοινωνία του υπουργείου υγείας και του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΪΜΟΥ, αλλά και του Δκτη της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη με τον κυβερνητικό βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγκίρη (την προηγούμενη εβδομάδα!!!!) του εκφράσθηκε η αγωνία όλων για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού που παρουσιάζει η περιοχή του Δήμου Αβδήρων αφού μόλις το 17,8% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί!!!!! Και ζήτησαν από τον κ. Τσιλιγγίρη την βοήθειά του και την παρέμβασή του πάνω στο θέμα αυτό.

Όπως τόνισε ο κ. Τσιλιγγίρης στις δηλώσεις του στο XanthiNews.gr «Πριν λίγες μέρες (σ.ε. την προηγούμενη εβδομάδα) όσο αφορά την κατάσταση στα Άβδηρα και στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, ξεκίνησε ένας αγώνας επικοινωνίας τόσο με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη όσο και με το γραφείο του πρωθυπουργού, με τον κ. Τσαλικάκη (σ.ε. Δκτης 4ης ΥΠΕ) και στα πλαίσια της επικοινωνίας αυτής, μου εξέφρασαν την αγωνία τους για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού που παρουσιάζει η περιοχή του Δήμου Αβδήρων αφού μόλις το 17,8% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί» και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τσιλιγγίρης ίσως είναι από τα χαμηλότερα ποσοστά σε όλη την Ελλάδα.

Στην ουσία το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους Δημότες των Αβδήρων – όχι στον Δήμαρχο μια και ο ίδιος επέλεξε να κινηθεί αυτόνομα- είναι: Εμβολιασθείτε άμεσα. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και κάθε μέρα που περνά είναι χαμένος χρόνος.

σ.ε. Άλλη φορά κε Δήμαρχε πριν πάς να βγεις φωτογραφίες με τους Συριζαίους και να υιοθετήσεις τις απόψεις τους, πάρε και κανένα τηλέφωνο τον κυβερνητικό Βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρης, δεν έχει να χάσεις τίποτε. Ίσα, ίσα δεν θα είχες εκτεθεί τόσο πολύ από την αρχή.

Σχετικά Άρθρα