Κοινωνία Τελευταία Νέα

Το αστικό μέρος του θανάτου στην ΕΛΒΙΖ θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη

Στις δικαστικές αίθουσες οδηγείται και το αστικό μέρος της υπόθεσης του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της ΕΛΒΙΖ Ξάνθης το 2017 και κόστισε τη ζωή στον εργάτη Φώτιο Γριβάκη.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά την συντήρηση του λεβητοστασίου του εργοστασίου, στο Πετροχώρι της Ξάνθης, με την οικογένεια του νεκρού εργάτη να περιμένει μέχρι και σήμερα την απονομή δικαιοσύνης, καταβάλλοντας ένα μεγάλο δικαστικό αγώνα.

Η εκδίκαση του αστικού μέρους της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου. Είχε προηγηθεί η εκδίκαση του ποινικού μέρους, μέσα στο καλοκαίρι.

Γράψαμε εκείνη την περίοδο για το ατύχημα

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 52χρονος εργαζόμενος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 2/11/2017 στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών (ΕΛΒΙΖ) στο Πετροχώρι Ξάνθης, την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης στη δεξαμενή συμπυκνωμάτων στο λεβητοστάσιο.

Ο 52χρονος είχε μεταφερθεί με σοβαρότατα τραύματα και εγκαύματα στο νοσοκομείο της Ξάνθης και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου στις 4/11 κατέληξε.

φωτογραφία: empros.gr

Σχετικά Άρθρα