Επιστολές Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

                                                     Ξάνθη 27-10-2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες, σήμερα το Δημοτικό μας Συμβούλιο θα πρέπει να προχωρήσει σε μία πράξη σεβασμού και αναγνώρισης, να αποχαιρετήσει με βαθιά αισθήματα συγκίνησης με τον πλέον επίσημο τρόπο – όπως έκανε βέβαια και όλη η ΕΛΛΑΔΑ –  έναν σπουδαίο άνθρωπο, μία αξιοπρεπέστατη πολιτικό, την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

Μια γενναία γυναίκα, που όπως δήλωσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου «έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, από τις πιο μικρές έως και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο, με μια απίστευτη ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας».

Το ίδιο αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνουμε όλοι μας σήμερα σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, μεταφέροντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους δικούς της ανθρώπους που ο πόνος τους είναι μεγάλος αυτές τις δύσκολες ώρες.

Την αποχαιρετούμε λοιπόν και ΕΜΕΙΣ εδώ από την Ξάνθη με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη για δύο επιπλέον λόγους, όπως υπογράμμισε τόσο εύστοχα ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανακοίνωσή του:

1ο Διότι έγινε σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

2ο Διότι με την πολιτική της πορεία η Φώφη Γεννηματά μας απέδειξε ότι η πολιτική υπάρχει για να είναι, πριν και πάνω απ’ όλα, ανθρώπινη.

 Ας είναι αιωνία της η μνήμη…

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σχετικά Άρθρα