Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τους εμβόλισε με το ΙΧ… τι θέλαμε από τους αστυνομικούς να του «πετάξουν λουλούδια»;

Σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν την Τετάρτη 27/10 παρέπεμψε ο εισαγγελέας Πειραιά τους επτά αστυνομικούς που συνελήφθησαν (!!!) στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου με το οποίο ο δράστης εμβόλισε 5 μηχανές με σκοπό να διαφύγει της σύλληψης.

Οι έξι αστυφύλακες και ο ένας αξιωματικός (υπαστυνόμος) κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (!!!!!!) και το γεγονός αυτό έχει σχολιαστεί εξαιρετικά αρνητικά από την κοινωνία της Ξάνθης.

Η καταδίωξη του κλεμμένου ΙΧ ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν νόημα σε ένα όχημα, όπου επέβαιναν τρία άτομα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε. Στο Πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τις μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Παράλληλα, τραυματίστηκαν ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο όχημα.

σ.ε. Οι Ξανθιώτες που επικοινώνησαν μαζί μας, μας ρώτησαν χαρακτηριστικά αστυνομικοί είναι κυνηγούσαν κλέφτη αυτοκινήτων που τους εμβόλισε τις μηχανές με σκοπό να τους σκοτώσει… τι να του «πετούσαν…. Λουλούδια;».

Σχετικά Άρθρα