Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Μανώλης Τσέπελης όρκισε τη νέα δημοτική σύμβουλο Μάνια Τσαΐρογλου

Τα νέα της καθήκοντα, ως δημοτική σύμβουλος, ανέλαβε και επίσημα από χθες η κα. Μάνια Τσαΐρογλου

Ενώπιον του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη  και με την παρουσία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ξάνθη για Όλους” και μελών της  οικογένειάς της, η κ. Μάνια Τσαΐρογλου,  ένα πρόσωπο ιδιαίτερα δραστήριο, αξιόλογο και αγαπητό στην κοινωνίας της Ξάνθης, ορκίστηκε και πλέον είναι έτοιμη να συνδράμει με την σειρά της, από την θέση της δημοτικής συμβούλου.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, αμέσως μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας, συνεχάρη τη νέα δημοτική σύμβουλο και της ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε και καλή συνεργασία προς όφελος των συνδημοτών μας.

Μάνια Τσαΐρογλου, δημοτική σύμβουλος : Πιστεύω πως θα βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι για το καλό αυτής της πόλης  και θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε τα μέγιστα

Η κ. Μάνια Τσαΐρογλου ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε τόσο τον  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ξάνθη για Όλους” κ. Σάββα Μελισσόπουλο αλλά και όλα τα μέλη της παράταξης, που από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασαν και την υποδέχτηκαν  θερμά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ξάνθης για τα καλά του λόγια και τέλος πρόσθεσε : «…Πιστεύω πως θα βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι για το καλό αυτής της πόλης  και θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε τα μέγιστα…»   

Να θυμίσουμε ότι η κ. Μάνια Τσαίρογλου κατέλαβε τη θέση του παραιτηθέντος  πρώην δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Ξάνθη για Όλους” , Χουσείν Ογλού Τιμούρ.

Σχετικά Άρθρα