Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ξάνθη: Έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές Φυσικού Αερίου (από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας, και με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας, της οποίας αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία, ανακοινώνει ότι προχωρά άμεσα στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο.  

Οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η εταιρεία θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της.  

Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας της χώρας, παραμένει πιστό στο όραμά του να λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια προς όφελος των κατανωλωτών. 

Μάθετε για τους όρους & τις Προϋποθέσεις της νέας ενέργειας επικοινωνώντας με το Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Επίσημος Συνεργάτης για την Ξάνθη Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας. Τηλ. 2541600699 – 6947267737

Σχετικά Άρθρα