Ελλάδα Τελευταία Νέα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι «στη μάχη κατά του κορωνοϊού, που έχει προκαλέσει τόσα θύματα και πόνο στην ανθρωπότητα, η επιστήμη μας έχει εφοδιάσει με το εμβόλιο, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, σε συνδυασμό και με τα άλλα υγειονομικά μέτρα, που έχουμε, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από την πανδημία. Αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τις γνώμες των ειδικών, αλλά και από τα ίδια τα πραγματικά δεδομένα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, 10 μήνες μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσούν σοβαρά από τον ιό δεν έχουν εμβολιαστεί». 

Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση σε όσους διστάζουν ή αρνούνται να εμβολιαστούν, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προσέλθουν, το ταχύτερο δυνατόν, στα εμβολιαστικά κέντρα. «Με την πράξη τους αυτή δεν θα ωφελήσουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό σύνολο. Η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή», κατέληξε. 

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Άρθρα