Τελευταία Νέα

Ένταξη του έργου «Βελτίωση αγροτικού δρόμου αγροκτήματος Γενισέας» 640.000€ στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπ. Εσωτερικών

Ένταξη του έργου «Βελτίωση αγροτικού δρόμου αγροκτήματος Γενισέας» προϋπολογισμού 640.000€ στο χρηματοδοτικό  Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών

Ένα νέο έργο υποδομής για τον αγροτικό τομέα στο Δήμο Αβδήρων με τίτλο: «Βελτίωση αγροτικού δρόμου αγροκτήματος Γενισέας» συνολικού προϋπολογισμού 640.000€, εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό  Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»  του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόκειται για ένα έργο βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου και ειδικότερα την ασφαλτόστρωση 2 χιλιομέτρων αγροτικού δικτύου στο αγρόκτημα Γενισέας. 

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της καλύτερης και ασφαλέστερης πρόσβασης και κυκλοφορίας των διερχομένων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιεργήσιμες εκτάσεις  της περιοχής. 

Με την υλοποίηση της ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου τμήματος του αγροτικού δικτύου ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού με σημείο εκκίνησης τον οικισμό της Γκιώνας και σημείο κατάληξης τα όρια του οικισμού Γενισέας.

Σχετικά Άρθρα