Ατζέντα Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

«Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» της Μαργαρίτας Θεοδωράκη τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19.00, στο ΊδΘΤΠ

Παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Ασπασίας Θεοδωράκη, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19.00, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπνεργατών 9)

Ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2021, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Ασπασίας Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού», που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19.00, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπνεργατών 9).

Στο βιβλίο αυτό, ένα κορίτσι χρονογραφεί και ιστοριογραφεί με τον δικό του τρυφερά υποκειμενικό, κοριτσίστικο τρόπο την μεταπολεμική Ελλάδα, μέσα από μια  ατομική διαδρομή που ταυτίζεται με τη ζωή ενός μύθου, του Μίκη Θεοδωράκη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Η Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Δημόκριτου Πανεπιστήμιου Θράκης και η  ίδια η συγγραφέας η οποία θα υπογράψει το βιβλίο της για το κοινό.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης

Διευκρινίζεται πως λόγω των μέτρων για την προστασία από τον covid-19 υπάρχουν περιορισμοί στην πληρότητα και η είσοδος στην εκδήλωση είναι δυνατή μόνο με προσκλήσεις που διατίθενται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο επιδεικνύοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις.

Σχετικά Άρθρα