Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ρε βλάκα πας καλά; Βλαμμένος έδειρε την σύζυγό του επειδή… βρήκε δουλειά!

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο

Ένας 29χρονος από τον Βόλο συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία της συζύγου του, ότι την ξυλοκόπησε με αφορμή το γεγονός ότι βρήκε δουλειά.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο 29χρονος Βολιώτης, όταν χθες το πρωί η σύζυγός του ανακοίνωσε ότι βρήκε δουλειά, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τη χτυπάει με χέρια και πόδια στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα.

Το επεισόδιο έγινε πριν 3 μέρες στις 8.30 το πρωί στον Βόλο, στο σπίτι που μένει το ζευγάρι.

Η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι ο σύζυγός της βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί, ενώ στη συνέχεια την χτύπησε.

Η ίδια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και ο 29χρονος συνελήφθη για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ η γυναίκα, επειδή ένιωθε ζαλάδα από τα χτυπήματα πήγε στο Νοσοκομείο για να την εξετάσουν γιατροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, παρά μόνο ότι θα μιλήσει στο Δικαστήριο.

Ο νεαρός οδηγήθηκε προχθές στα Δικαστήρια, συνοδευόμενος από την αδελφή του για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ζήτησε προθεσμία για να βρει δικηγόρο και να προετοιμάσει την απολογία του.

Ορίστηκε δικάσιμος.

Σχετικά Άρθρα