Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας Σκουλαρίκη προς το ΓΝ Ξάνθης

ΠΡΟΣ:   4η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ  – ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Ταχ. Δ/νση:   Νεάπολη Ξάνθης

ΚΟΙΝ:   1. ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (Γ.Ν. Ξάνθης)

2.  κα. Διοικήτρια Γ.Ν. Ξάνθης:   Έλενα Ροφαέλα

3. κ. Δαμιανό Γκουροβανίδη – Ορθοπεδικό Χειρούργο, Επιμελητή Β’ Γιατρών ΕΣΥ

4. Νοσηλευτικό προσωπικό

Ξάνθη, 22-09-2021

ΘΕΜΑ:  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, ως οικογένεια Διαμαντή Σκουλαρίκη και Χρυσάνθης Τσούκα, επιθυμούμε να απευθύνουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας, σ’ όλα τα στελέχη της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν. Ξάνθης για την αμεσότατη ανταπόκριση και τον αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό που επέδειξαν στην αντιμετώπιση της πολύ κρίσιμης κατάστασης στην οποία ευρέθη μετά από σοβαρό τραυματισμό, ο νοσηλευόμενος στην ως άνω κλινική, ο υιός μας.

Ειδικότερα δε, επιθυμούμε να εκφράσουμε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες μας, προς τον κ. Δαμιανό Γκουροβανίδη, ορθοπεδικό χειρούργο (επιμελητή Β’ Γιατρών ΕΣΥ), ο οποίος ανέλαβε το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο υιός μας, προκειμένου να θεραπευθεί και αποκατασταθεί το σοβαρότατο κάταγμα που υπέστη στο πόδι του. Συγκεκριμένα, ο κ. Δαμιανός Γκουροβανίδης, επιδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης,  προέβη άμεσα σε τοποθέτηση υλικών οστεοσύνθεσης, αφενός μεν για την ανατομική ανάταξη του κατάγματος του ποδιού του υιού μας, αφετέρου δε για την επαρκή σταθεροποίηση αυτού, ώστε να προβεί σύντομα σε μία πρώιμη κινητοποίηση. Αξιοσημείωτη είναι η διαρκής συμπαράστασή του, τόσο προς τον νοσηλευόμενο υιό μας, τον οποίον ενθάρρυνε διαρκώς για την σταδιακή βελτίωση της κατάστασής του, όσο και προς σ’ εμάς τους γονείς του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζει επίσης όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, που με την ευγενική και επαγγελματική συμπεριφορά του, από την πρώτη στιγμή φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο τον νοσηλευόμενο υιό μας, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας αλλά και διαμονής για εμάς τους συνοδούς του.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοικήτρια του Γ.Ν. Ξάνθης κα. Έλενα Ροφαέλα, για την άμεση ανταπόκριση και εξασφάλιση της απρόσκοπτης διαμονής ημών όλο το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του υιού μας στην ορθοπεδική κλινική. Αξιοσημείωτο το ήθος και το αμέριστο ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζει ανεξαιρέτως όλους τους ασθενείς και τις οικογένειες αυτών, ενώ αξιέπαινη είναι η άριστη οργάνωση όλων των τμημάτων του νοσοκομείου, καθιστώντας αυτό υπόδειγμα δημόσιου νοσοκομείου, πολλώ δε μάλλον στις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν τα δημόσια νοσοκομεία τα τελευταία δύο χρόνια.

Με ειλικρινή εκτίμηση

Οικογένεια

Διαμαντή Σκουλαρίκη και Χρυσάνθης Τσούκα

Σχετικά Άρθρα