Lifestyle Τελευταία Νέα

Εσείς επιλέξατε χαλί για τον φετινό χειμώνα;

Κάθε σπίτι έχει στοιχεία από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του. Γι’ αυτό η διακόσμησή του είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου αυτή μπορεί να αλλάζει ανάλογα και με τη θερμοκρασία. Για παράδειγμα όταν αυτή πέφτει, έρχεται η ώρα που πρέπει να στρώσουμε τα χαλιά καθώς είναι και αυτός ένας τρόπος να δημιουργήσουμε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Ας δούμε με τι μας προτείνει το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝνα ντύσουμε το σπίτι μας, για να δημιουργήσουμε ένα οικείο και ζεστό ύφος σε κάθε δωμάτιό του.

Ιδανικές λύσεις για το παιδικό δωμάτιο

Το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ προσφέρει μια ποικιλία από παιδικά χαλιάγια τους λιλιπούτειους φίλους σε ποιότητα που ξεχωρίζει και θα διακοσμεί το δωμάτιο για πολλά χρόνια. Μια ονειρική επιλογή είναι το GreenwichPoloClub που συνδυάζει το πολύ όμορφο σχέδιο του αερόστατου με την απαράμιλλη ποιότητα που προσφέρουν τα υποαλλεργικά ανεξίτηλα χρώματά του.

Μοντέρνα χαλιά για το σαλόνι σας

Δώστε μια σύγχρονη αισθητική στο μέρος του σπιτιού που περνάτε αρκετές ώρες και δημιουργείτε αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προσφέροντας επιπλέον ζεστασιά διακοσμώντας τον χώρο σας μεμοντέρνα χαλιά που θα ταιριάξουν με την αισθητική σας. Το χαλί 7889EYbeigebrowτης σειράς ΕΖΖΟ ΝΕΟ ταιριάζει στους περισσότερους χώρους χάρη στη minimal αισθητική του ενώ είναι ελαφρύ και εύκολο στη συντήρησή του.

Και η κρεβατοκάμαρα χρειάζεται το χαλί της!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που αναπληρώνουμε τις δυνάμεις μας και ξεκουραζόμαστε ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας καθημερινότητας. Επομένως χρειάζεται να προσφέρει ηρεμία και άνεση ενώ σίγουρα η διακόσμησή του βοηθά σε αυτό! Η σειρά EliteModern της εταιρείας TzikasCarpets διαθέτει σχέδια που θυμίζουν πίνακα τέχνης ενώ ταυτόχρονα είναι απαλό και εύκολο να το καθαρίσετε. Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας είναι μία πρόταση που μετράει!

Όποιο σχέδιο και να επιλέξετε, φροντίστε να αντανακλά την αισθητική σας ώστε να αποτελεί μέρος ενός μικρόκοσμου όπου αισθάνεστε άνετα για να δημιουργήσετε αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μόνο στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ!

Σχετικά Άρθρα