Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΕΑΑΣ Ξάνθης: Εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στις Θέρμες Ξάνθης

Σας γνωρίζουμε ότι στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 (ΠΕΜΠΤΗ) πανηγυρίζει στις Θέρμες το Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης  που βρίσκεται στο Πομακοχώρι Θέρμες (Λουτρά) και το έχει υιοθετήσει το Παράρτημά μας.

Στη Θεία Λειτουργία που θα πραγματοποιηθεί θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων.

Η μεταφορά του εκκλησιάσματος θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ με τουριστικά λεωφορεία που έχει εξασφαλίσει το Παράρτημα και μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί σε όλους καφές, αναψυκτικά και εδέσματα.

Επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα για λήψη γεύματος (όσοι επιθυμούν) στις ταβέρνες της περιοχής των Λουτρών και αναχώρηση για Ξάνθη μετά το γεύμα, περί τις 13.30 Ω.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα αποτελέσει μεγάλη στήριξη στις προσπάθειες του Παραρτήματος και των άλλων Αναδόχων Συλλόγων της Ξάνθης για την υλοποίηση του Προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης» που έχει ξεκινήσει από το 2014 και συνεχίζεται, με ένα διάλειμμα το 2020 λόγω κορονοϊού.

Παράλληλα συνεχίζεται η συντήρηση των Εκκλησιών που βρίσκονται στα Πομακοχώρια και ενισχύεται η παρουσία μας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδος μας.

Το Παράρτημα απευθύνει έκκληση σε όλα τα μέλη του να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια είτε με τη φυσική τους παρουσία ή με την χρηματική συνεισφορά τους για την ανακαίνιση και συντήρηση του ναού, στο Παράρτημα.

Σχετικά Άρθρα