Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Δυο συναυλίες με υπέροχους ερμηνευτές στα πλαίσια των Γιορτών παλιάς Πόλης

Για τις συναυλίες τα εισιτήρια εκδίδονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας viva.gr

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν και επισήμως οι εκδηλώσεις για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2021, στην Ξάνθη

Στο Γήπεδο Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης (ΑΟΞ) το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις  20:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και  τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Ερμηνεύουν ο Βασίλης Λέκκας και η Σαββέρια Μαργιολά.

Με διαφορετικό τρόπο θα γιορτάσουμε φέτος – Τα εισιτήρια για τις συναυλίες εκδίδονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά

Σε όλες τις εκδηλώσεις – δράσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα εισιτήρια για τις συναυλίες θα εκδίδονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας viva.gr

 Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται να γεμίσει τις νύχτες μας με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια. Σε αυτήν την δύσκολη και ιδιαίτερη εποχή, η Ελεωνόρα και η παρέα των μουσικών της δημιούργησαν ένα ψηφιακό album με τίτλο «Πάρ’ το αλλιώς» με αγαπημένες διασκευές, τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Ο διοργανωτής των εκδηλώσεων είναι το  ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 για την διευκόλυνση της ροής.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο είναι υποχρεωτική.

Η τήρηση των αποστάσεων στον χώρο του γηπέδου είναι υποχρεωτική.

Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους καθ’ όλη την διάρκειά της.

Υπενθυμίζεται ότι ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια στον χώρο του γηπέδου και όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν ήδη εκδώσει εισιτήριο μέσω της πλατφόρμας viva.gr.  

Σχετικά Άρθρα