Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης έφερε στην Ξάνθη για αυτό το ΣΚ το πανελλήνιο συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος

Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης ήταν ο άνθρωπος που δούλεψε αθόρυβα επί πολλές εβδομάδες (μαζί με τον Διευθυντή Τηλέμαχο Αρναούτογλου και τα άλλα στελέχη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης) για να φέρει στην πόλη μας το πανελλήνιο συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος.

Το συνέδριο με πάνω από 50 στελέχη και δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ξάνθη για 3 μέρες στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021. Οι κύριες εργασίες (συνεδρίαση του ΔΣ) θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9:00 το πρωί, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Le Chalet στα Πηγάδια Ξάνθης όπου και θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Τις υπόλοιπες μέρες του συνεδρίου οι συμμετέχοντες αυτοδιοικητικοί από 30 Δήμους της Ελλάδας και οι δημοσιογράφοι που θα τους συνοδεύσουν θα περιηγηθούν σε όλο τον νομό της Ξάνθης και θα γνωρίσουν τις ομορφιές του.

(*) Για την συμμετοχή στο συνέδριο απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού (green pass). Το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά και όλα τα Δημοτικά Ραδιόφωνα και Τηλεοράσεις της Ελλάδος θα μπορούν να συνδεθούν και να μεταδώσουν ήχο και εικόνα από την Ξάνθη, ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί και βίντεο με πλάνα από τις ομορφιές της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα