Λάσπη Τελευταία Νέα

«Να ψοφήσει η κατσίκα του Τσέπελη»… καταγγελία της αντιπολίτευσης προσπαθεί να σταματήσει το άνοιγμα του Κολυμβητηρίου!!!

Αυτοί είμαστε σαν πόλη. Αυτοί είναι και οι πολιτικοί που μας αξίζουν… ενώ γίνονται τεράστιες προσπάθειες από τον Δήμο Ξάνθης και τον ίδιο τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη που μαζί με ολόκληρο τον μηχανισμό του Δήμου βάζει τα δυνατά του για να ανοίξει επιτέλους μετά από χρόνια το κολυμβητήριο της πόλης μας, και την ίδια ώρα μέλος της αντιπολίτευσης, Δημοτικός Σύμβουλος πήγε κι έκανε καταγγελία στην πολεοδομία για ένα πεσμένο πρεβάζι, και κινδυνεύει τώρα να σταματήσει όλο το έργο!!!

Με απλά λόγια αφού δεν μπορέσαμε να το ανοίξουμε εμείς το κολυμβητήριο, όταν έπρεπε, τώρα «Να ψοφήσει η κατσίκα του Τσέπελη»… και να μην το ανοίξει ούτε αυτός…

Πιστεύω ότι επειδή η καταγγελία είναι αστεία, και αφορά ένα πρεβάζι που ήταν έτοιμο να πέσει και με το που βγήκε το κούφωμα υποχώρησε μισό μέτρο ο τοίχος, (δεν υπάρχει κάτι άλλο… όσο και αν έψαξαν δεν βρήκαν κάτι σοβαρό) ότι τελικά δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στην συνέχιση του ευπρεπισμού του χώρου και ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλουμε να αναδείξουμε και την άσχημη αντίδραση που έχει η αντιπολίτευση στον ολοκλήρωση και το άνοιγμα του κολυμβητηρίου….

Είναι πολιτικοί αυτοί και παίρνουν και την ψήφο σας; Όταν παν κόντρα στα συμφέροντα της πόλης για μικροπολιτικά δικά τους συμφέροντα;

Νομίζω είναι ξευτίλα όλη η κατάσταση αυτή… ΞΕ-ΦΤΥ-ΛΑ !!!

Σχετικά Άρθρα