Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για το Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη. Σκάβουν Τζαβέλα και Καλεβρά

Με εντατικούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει το έργο για την εγκατάσταση παροχών Φυσικού Αερίου στην πόλη της Ξάνθης. Ήδη ο ΑΚΤΟΡΑΣ έχει αρχίσει τα σκαψίματα (σκάβουν Τζαβέλα και Καλεβρά) και οι μηχανικοί του κάνουν και τις πρώτες αυτοψίες σε πολυκατοικίες για να δουν που θα μπουν “τα ρολόγια”.

Σε πρώτη φάση σύμφωνα με πληροφορίες από την ΔΕΔΑ, θα γίνουν δυο μεγάλες λούπες μέσα στον αστικό ιστό και το κέντρο και στην συνέχεια θα παροχετευτούν και τα στενά σοκάκια. Μέχρι το τέλος του 2022 ΟΛΗ η πόλη θα έχει πάρει Φυσικό Αέριο. Οι πρώτες συνδέσεις (100 δρόμοι περίπου) αναμένετε να πάρουν αέριο λίγο πριν τα Χριστούγεννα κατά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης του σχεδίου της ΔΕΔΑ.

Αυτές τις μέρες το έργο θα κινηθεί προς την Ανδρέου Δημητρίου και την Κυψέλη. Τα συνεργεία συναντούν δυσκολίες αλλά σημασία έχει να προχωράει το έργο και να μην μένει στάσιμο… και το έργο προχωράει…

Υπηρεσία Αίτησης Σύνδεσης για το Φυσικό Αέριο που ήρθε στην Ξάνθη

Θέλετε να βάλετε το Φυσικό Αέριο στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας αλλά η διαδικασία σύνδεσης σας φαίνεται περίπλοκη, ή έχετε απορίες για την διαδικασία; Μην ανησυχείτε! Το Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης – Επίσημος Συνεργάτης του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας, αναλαμβάνει για εσάς, όλη τη διαδικασία της σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!!!

Μάθετε και για το πρόγραμμα χρηματοδότησης και δωρεάν τεχνικής κάλυψης λέβητα στέλνοντας PM!

1. Αίτηση σύνδεσης

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της αίτησης σύνδεσής σας με το δίκτυο φυσικού αερίου και παρακολουθούμε εμείς την πορεία της, ώστε να σας παρέχουμε την πιο ξέγνοιαστη εμπειρία! (Υπηρεσία Δωρεάν)

2. Εγκατάσταση και ενεργοποίηση

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την μελέτη, κατασκευή κεντρικής παροχής, προμήθεια και εγκατάσταση λέβητα και σύνδεση με τα καλοριφέρ σας και τα ζεστά νερά χρήσης. Διαθέτουμε εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες και συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου με ασφάλεια και αξιοπιστία.

3. Επιλογή προγράμματος Φυσικού Αερίου

Εξετάζουμε μαζί τις ανάγκες σας για να βρούμε το πρόγραμμα Φυσικού Αερίου που σας καλύπτει πλήρως (πάροχος Φυσικό Αέριο Ελλάδος).

Για να αποκτήσετε την υπηρεσία, απλά καλέστε μας στο τηλ. 2541600699 ή 6947267737 ή στείλτε εδώ PM με τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, Επίσημος Συνεργάτης για την Ξάνθη Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας. Τηλ. 2541600699 – 6947267737.

loading...

Σχετικά Άρθρα