Λάσπη Τελευταία Νέα

“Τρύπιος κουμπαράς” ο συνδυασμός Μελισσόπουλου. Του έφυγε και ο Δαβιτίδης

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη «Ξανθη για Όλους» ο τοπικός σύμβουλος Δαβιτίδης Αλέξανδρος για πολιτικούς κ προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει στην επιστολή που έστειλε στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη… θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Ξάνθης.

ο πρώην αρχηγός του Σάββας Μελισσόπουλος προφανώς έπεσε από τα σύννεφα αλλά έπρεπε να σκεφτεί και αυτά τα ενδεχόμενα πριν επιλέξει την συνεργασία του με τον Σύριζα και Λύρατζη – Παπαχρόνη… Δείτε τι δήλωσε ο Μελισσόπουλος που έμαθε από τα ΜΜΕ για τον σύμβουλό του που ανεξαρτητοποιήθηκε.

Μία ανεξαρτητοποίηση ποτέ δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός για μία παράταξη και για έναν επικεφαλής, πολύ δε περισσότερο όταν γίνεται γνωστή με μία μόνο δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ. Σε κάθε περίπτωση όμως ευχαριστώ τον Αλέξανδρο Δαβιτίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, τον ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα για τον αγώνα που έδωσε για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Ξάνθης, για τον ενθουσιασμό και την προσπάθεια που κατέβαλε κατά την προεκλογική περίοδο και βέβαια για τη μέχρι σήμερα στήριξη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Σίγουρα ως νέος άνθρωπος με την αντίδρασή του αυτή κάτι ήθελε να εκφράσει. Κάποια ή κάποιες διαφωνίες του. Απόλυτα σεβαστό!! Η στιγμή όμως, ο τρόπος και ο συμβολισμός μιας τέτοιας κίνησης είναι πάντα υπό κρίση σε σχέση με την σκοπιμότητα ή την αναγκαιότητά της. Άλλωστε, όλοι κρινόμαστε και θα κριθούμε στο μέλλον από τις πράξεις μας, τα σωστά μας και τα λάθη μας, κυρίως όμως από τις πολιτικές μας επιλογές.

Τέλος, θα ήθελα να του πω ότι συμμερίζομαι και συναισθάνομαι απόλυτα την αγωνία του για το καλό αυτού του τόπου και ελπίζω κάποια στιγμή τα θέλω μας και οι επιθυμίες μας να ξανασυναντηθούν και να συμπλεύσουν, οδηγώντας μας σε νέες συνεργασίες. Μέχρι τότε ειλικρινά, του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει στη ζωή του!!!

Σάββας Μελισσόπουλος

Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ

Σχετικά Άρθρα