Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν κι άλλοι διακινητές μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Συνελήφθησαν στις 25-8-2021, στον νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στον Έβρο (μεταξύ Λουτρών και Αισύμης), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον ένα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (αγροτικό) και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε στο παραπάνω σημείο και ο δράστης συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 21 εκατοστών.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο οχήματα και χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Σχετικά Άρθρα