Ατζέντα Τελευταία Νέα

Παιδικό θέατρο από το φεστιβάλ Via Egnatia και την Π.Ε. Ξάνθης – το Όνειρο του Σκιάχτρου του Ε. Τριβιζά

Η Π.Ε. Ξάνθης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του φεστιβάλ Via Egnatia, διοργανώνει την παιδική θεατρική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά «Το Όνειρο του Σκιάχτρου». Η θεατρική παράσταση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στο θερινό Δημοτικό θέατρο στις 21:15 και η είσοδος, με δεδομένο ότι έχει γίνει κράτηση, είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω του συνδέσμου

https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή, συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνετε επιβεβαιωτικό μέιλ το οποίο επιδεικνύετε –τυπωμένο ή στο κινητό σας – κατά την προσέλευσή σας.

Η κράτηση θέσης που γίνεται με ειδικό πληροφοριακό σύστημα δίνει την άνεση της ασφαλούς και βέβαιης κράτησης, καθώς, οι πολίτες, εισάγοντας τα στοιχεία τους λαμβάνουν μέιλ επιβεβαίωσης της κράτησης της θέσεώς τους. Ωστόσο, λόγω των περιορισμένων θέσεων που διατίθενται λόγω των υγειονομικών μέτρων που εφαρμόζονται, παρακαλούμε όσους προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτηση. Η ακύρωσή της γίνεται μέσω του μέιλ που θα έχουν λάβει για την κράτηση που έχουν ήδη πραγματοποιήσει.

Κατά την προσέλευση-παράσταση-αποχώρηση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι κάνουν κράτηση να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής μία (1) ώρα πριν την έναρξη. Για τον ίδιο λόγο η διάθεση των θέσεων θα γίνεται σταδιακά.

Σχετικά Άρθρα