Face to Face Τελευταία Νέα

H εισβολή Αφγανών ξεκίνησε στα σύνορα του Έβρου!!! Βίντεο

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες διασχίζουν την Θράκη την  τελευταία εβδομάδα, αφού πέρασαν ανενόχλητοι τα Ελληνοτουρκικά Σύνορα – Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την Ελλάδα – Τι θα ακολουθήσει;

Βίντεο-σοκ από τον Έβρο το οποίο τραβήχτηκε την προηγούμενη Δευτέρα, δείχνει ότι η εισβολή των Αφγανών μεταναστών στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Στο βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί κοντά στο χωριό Εσοχή του Ν. Ροδόπης δείχνει εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να τρέχουν στην Ελληνική γη αφού πέρασαν τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Επίσης, σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες οι ροές είναι αυξημένες και στην Εγνατία οδό.

Προφανώς, το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς είναι οι «προνοήσαντες» Αφγανοί, που έφυγαν από το Αφγανιστάν πριν μια δυο βδομάδες, όταν άρχισαν να βλέπουν πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά και πως επίκειται η επικράτηση των Ταλιμπάν.

Σήμερα Τρίτη δυο μέρες μετά την είσοδο των Ταλιμπάν στην Καμπούλ εκατομμύρια Αφγανοί εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν με κάθε μέσο, ενώ μόνο στο Ιράν βρίσκονται, περι τα 3 εκατομμύρια Αφγανοί μετανάστες που περιμένουν να περάσουν στην Τουρκία κι από εκεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο ΟΗΕ, μάλιστα, κάλεσε όλα τα Κράτη να ανοίξουν τα σύνορά τους για να περάσουν οι Αφγανοί μετανάστες, οι οποίοι φυσικά κατευθύνονται στην Ελλάδα.

Αυτοί που βλέπετε στο βίντεο, είναι οι «σταγόνες» πριν την «κταιγίδα», για την οποία ελπίζω το Ελληνικό Κράτος να είναι προετοιμασμένο.

Διότι σε περίπτωση που 3 εκατομμύρια Αφγανοί βρεθούν στην Ελλάδα, θα μιλάμε για το τέλος της χώρας όπως τη γνωρίζουμε, καθώς οι Ευρωπαίοι δεν δείχνουν καμία διάθεση δεχθούν ούτε έναν στις χώρες τους, πέρα από πολύ συγκεκριμένους συνεργάτες τους.

Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες, ας ελπίσουμε έστω και την ύστατη ώρα να αποτραπεί μία Εθνική καταστροφή!

Σχετικά Άρθρα