ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Ξάνθη: Θα γίνουν οι γιορτές παλιάς πόλης 2021 αλλά με ειδικές συνθήκες

Χθες πραγματοποιήθηκε τηλε σύσκεψη με την οργανωτική επιτροπή των γιορτών παλιάς πόλης και έχουν αποφασιστεί τα παρακάτω

όλες οι εκδηλώσεις των συλλόγων θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο σε κλειστούς ελεγχόμενους χώρους, μόνο για καθήμενους, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο σημείο 38 του πίνακα της παρ. 1 και των Παραρτημάτων 2 έως 4 της επισυναπτόμενης ΚΥΑ (όπως εκάστοτε ισχύει).

σύλλογοι που θα αναπτύξουν δραστηριότητες με ζωντανή μουσική στους προαναφερθέντες χώρους υποχρεούνται στην πιστή τήρηση των οδηγιών “…ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων…  ” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού όπως ισχύουν.  

για τα μέλη των συλλόγων που θα απασχοληθούν στις δραστηριότητες των συλλόγων ισχύουν τα μέτρα προστασίας που αναλύονται  στο σημείο 16 του πίνακα της παρ. 1 της επισυναπτόμενης ΚΥΑ (όπως εκάστοτε ισχύει).

Ανάπτυξη οποιασδήποτε δραστηριότητας σε δρόμους ή πεζοδρόμια δεν επιτρέπεται.  

Χώροι συλλόγων που δεν θα χρησιμοποιηθούν από τους ίδιους, μπορούν να διατεθούν σε αυτούς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις.  

O σύλλογος “ΠΑΣ ΑΝΤΙΚΑ” διαθέτει τους χώρους του σε όποιον επιθυμεί. Άλλοι χώροι που πληρούν τα κριτήρια είναι ο αύλειος χώρος του 1ου Δημοτικού (όπου στις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία), η αυλή του 5ου παιδικού κλπ.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τις δράσεις σας έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021.     

Επισυνάπτονται όπως ισχύουν, οι:

Α)  ΚΥΑ-Δ1αΓ.Π.οικ.-49762 06.08.2021 (ΦΕΚ/Β/3660 07.08.2021) Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 και ώρα 6:00.

Β) ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ, ΑΚΡΟΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ (ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ) ΧΩΡΟΥΣ.

Σχετικά Άρθρα