Γενική Τελευταία Νέα

Σαρώνει όλα τα social media με τη νέα μεγάλη του επιτυχία “Έλα Πάμε” ο Ξανθιώτης καλλιτέχνης “Nouros” σε τρεις γλώσσες

Ο Νούρος ο Ξανθιώτης γεννήθηκε το 1982 στη Ξάνθη, μετά από πενταετή ακαδημαϊκή εκπαίδευση στη μουσική είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας. Εδώ και 19 χρόνια το όνομα του φιγουράρει στα πρώτα ονόματα στα φεστιβάλ και στις συναυλίες της Τουρκίας,στα Βαλκάνια, ειδικότερα στη Ελλάδα και τη Βουλγαρία.Το ντουέτο του Νούρο με τον Τούρκο καλλιτέχνη Ender Caliskan, με τίτλο “Hayta sevgilim” έκανε τεράστια επιτυχία, η οποία έφερε τον Çalışkan και στην Ελλάδα!

Το “Έλα Πάμε” το καινούριο τραγούδι του Νούρο, είναι αφιερωμένο στις χώρες όπου ο Νούρο έκανε τις εμφανίσεις του συνεχίζοντας την καριέρα του φέρνοντας κέφι σε όλο το κόσμο. Το “Έλα Πάμε” ενώνει το κοινό σε τρείς διαφορετικές γλώσσες, Ελληνικά, Τουρκικά και Βουλγαρικά!!! 

Το τραγούδι βρίσκεται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες με την ετικέτα τις δισκογραφικής εταιρείας Apej Yapim,του οποίου οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ίδιο τον καλλιτέχνη, σε διασκευή του Serdar Secme και σκηνοθεσία του Utku Cilgin.Ο Έλληνας καλλιτέχνης Νούρο, συνεχίζει τις συναυλίες του στην Ευρώπη, στα Βαλκάνια και τη Τουρκία φέρνοντας κέφι και ενώνοντας τους λαούς  μέσα από τα τραγούδια του!!!

Σχετικά Άρθρα