Γενική

Τα νέα του Κολυμβητικού Όμιλου Ξάνθης

Το απόγευμα της Δευτέρας 19ης Ιουλίου έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών (από 13 έως 18 ετών) 2020 -2021 που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της κολυμβητικής χρονιάς.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης έλαβε μέρος, για έβδομή (7η) συνεχή χρονιά, στερούμενος κολυμβητηρίου, με τρεις ( 3) αθλητές του, την Τζούμα Ευαγγελία στην κατηγορία Νεανίδων, τον Μπίζα Κωνσταντίνο στην κατηγορία Παίδων Β και τον Μουτουσίδη Κωνσταντίνο Νικόλαο στην κατηγορία Παμπαίδων Α.

Σε αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς βρίσκονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τους καλύτερους κολυμβητές της Ελλάδας, κρατώντας σταθερά, ακόμα μια χρονιά τον ΚΟΞ , στο κολυμβητικό στερέωμα. Ελπίδα μας να αποκτήσουμε σύντομα και πάλι το κολυμβητήριό μας, ώστε στη πορεία του χρόνου να αναδειχθούμε σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα.

Τα παιδιά της Ευαγγελίας Πολίτου, προσπάθησαν και ξεπέρασαν τις ατομικές τους επιδόσεις μέσα από τον υψηλό ανταγωνισμό κάνοντας νέα ατομικά ρεκόρ και κατέκτησαν εξαιρετικές θέσεις στη Πανελλήνια κατάταξη. Οι αθλητές μας πλέον συγκαταλέγονται στον πίνακα με τους 20 καλύτερους χρόνους στην Ελλάδα.

Μουτουσίδης Κων/νος Νικόλαος Παμπαίδων Α:

50μ Πεταλούδα 4ος στη Β. Ελλάδα με χρόνο 28.93 (Α.Ρ.)

100μ Πεταλούδα 6ος στη Β. Ελλάδα με χρόνο 1:05.26 (Α.Ρ.)

50μ Ελεύθερο 11ος στη Β. Ελλάδα με χρόνο 27.67

Τζούμα Ευαγγελία Νεανίδων:

50μ Ύπτιο 9η στη Β. Ελλάδα με χρόνο 34.03 (Α.Ρ.)

50μ Ελεύθερο 14η στη Β. Ελλάδα με χρόνο 30.77

50μ Πρόσθιο 8η στη Β. Ελλάδα με χρόνο 44.38

Μπίζας Κων/νος Παίδων Β:

100μ Πρόσθιο 12ος στην Β. Ελλάδα με χρόνο 1:19.10

50μ Ύπτιο 14ος στην Β. Ελλάδα με χρόνο 35.28 (Α.Ρ.)

50μ Πρόσθιο 12ος στην Β. Ελλάδα με χρόνο 34.23 (Α.Ρ.)

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συγκέντρωσε 53 βαθμούς από την πανελλήνια κατάταξη των αθλητών του.

Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που για μια ακόμη φόρα απέδειξαν ότι με κόπο, υπομονή και πείσμα μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου. Ένα μεγάλο μπράβο στους κολυμβητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στη διάρκεια των αγώνων.

Συμπέρασμα : Όταν θέλουμε, όλοι μαζί, κάνουμε τα πάντα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά μας Ευαγγελία Πολίτου η οποία στηρίζει και βρίσκεται ΠΑΝΤΑ δίπλα στα παιδιά πιστεύοντας στις δυνατότητες τους και καταβάλλοντας τις μέγιστες προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ιστορικό παρελθόν, δυναμικό παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον.

Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και η νέα κολυμβητική περίοδο να μας βρει χωρίς απρόοπτα και με ανοιχτό το κολυμβητήριο μας!!!

Σχετικά Άρθρα