Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Η ΔΕΔΑ διαψεύδει τα fake news που διακινήθηκαν σε ΜΜΕ της Ξάνθης (Το έργο Φυσικού Αερίου ξεκινά ΑΜΕΣΑ)

ΔΕΔΑ: Παρά τα fake news και τις ανυπόστατες αναφορές, η επέκταση του δικτύου σε Αν. Μακεδονία – Θράκη συνεχίζεται κανονικά

Τις προηγούμενες ημέρες, διακινήθηκαν με παραπλανητικά δημοσιεύματα σε ορισμένα ΜΜΕ της Ξάνθης και με ανυπόστατες δηλώσεις πρώην πολιτευτή της περιοχής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψευδείς ειδήσεις αναφορικά με το έργο επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εκείνοι που διέδωσαν τα fake news έκαναν λόγο περί δήθεν διακοπής των εργασιών κατασκευής του δικτύου στην πόλη της Ξάνθης, ενώ έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν ακόμα και την υπογραφή της σύμβασης του έργου ανάμεσα στη ΔΕΔΑ και την ανάδοχη εταιρεία.

Όπως αναφέρουν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αρμόδια στελέχη της ΔΕΔΑ, πρόκειται για συκοφαντικά και πρωτοφανή ψεύδη που ξεπερνούν κάθε όριο θρασύτητας και προκλητικότητας. Διακινούνται δε, σκόπιμα και συνειδητά, αφού οι «εμπνευστές» τους ουδέποτε επικοινώνησαν με την εταιρεία για τη διασταύρωση των «πληροφοριών» τους. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η ΔΕΔΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι το έργο της επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται  σε πλήρη εξέλιξη και όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες υλοποίησής του συνεχίζονται απρόσκοπτα.

Μάλιστα, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες προπαρασκευαστικές εργασίες, ξεκινούν εντός των επόμενων ημερών, κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης κλίμακας σε οδούς της πόλης, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό της εταιρείας για τον οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της ΔΕΔΑ «σε οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου, το οποίο θα φέρει το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πολλαπλασιαστικές ωφέλειες για το σύνολο της κοινωνίας, το περιβάλλον, την απασχόληση και την οικονομία,   η ΔΕΔΑ θα σταθεί απέναντι.

Δεν πρέπει και δεν μπορεί ένα έργο που η τοπική κοινωνία περιμένει χρόνια, να γίνεται πεδίο σύγκρουσης συμφερόντων και σκοπιμοτήτων. Η ΔΕΔΑ καταγγέλλει τις πρακτικές αυτές και επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της».

Με αναφορές από την energypress.gr


Για να βάλετε στην ζωή σας το Φυσικό Αέριο

Καλέστε την εταιρία Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης ή στείλτε μας PM για να ελέγξουμε κατ αρχήν αν το ακίνητό σας στην Ξάνθη είναι μέσα στην νέα επέκταση και τον προγραμματισμό (για το επόμενο 4μηνο Ιούλιος – Νοέμβριος 2021) ώστε να παροχετευθεί με Φυσικό Αέριο.

Η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ξάνθης Σταύρος Καρυπίδης με ένα τηλέφωνο στο 2541600699 ή στο 6947267737 ή με PM εδώ αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ για εσάς την σύνταξη αίτησης σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου αλλά και στην συνέχεια την μελέτη, «αδειοδότηση» και υλοποίηση ολόκληρης την εγκατάσταση φυσικού αερίου για την θέρμανση του σπιτιού σας, το ζεστό νερό χρήσης, το μαγείρεμα, κλπ, με σκοπό την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη ασφάλεια και με εφαρμογή όλων των προδιαγραφών που ορίζει η νομοθεσία.

Ενημερωθείτε για το ακίνητό σας δωρεάν καλώντας μας στο 2541600699 ή στέλνοντας PM εδώ Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης επίσημος συνεργάτης της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα