Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ψωμά Σοφία – Γενική Γραμματέας Δήμου Ξάνθης: Τιμή για την Ξάνθη η βράβευση του Δημάρχου και το Συνέδριο Γενικών Γραμματέων που θα γίνει στην πόλη μας (βίντεο)

Σοφία Ψωμά : Ο Δήμαρχος Ξάνθης μετά από προσπάθειες κατάφερε η Ξάνθη να είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Γενικών Γραμματέων των Δήμων – Πολλοί δήμοι διεκδίκησαν τη διοργάνωση

Μιλώντας στο XanthiNews.gr η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κ. Σοφία Ψωμά  χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» τη βράβευση του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη και του Δήμου Ξάνθης, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των  Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έλαβε χώρα στην Κόρινθο.

Οι δημότες της Ξάνθης ένιωσαν ασφάλεια και βρεθήκαμε κοντά σε κάθε πρόβλημα κοινωνικού περιεχομένου που αντιμετώπισαν!

Ανάμεσα σε 332 δήμους, ο Δήμος Ξάνθης τιμήθηκε για τις καινοτόμες πρακτικές που χρησιμοποίησε έναντι της πανδημίας και φυσικά για το κοινωνικό περιεχόμενο των δράσεων.

Επίσης στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε στο XanthiNews.gr, η κ. Ψωμά αναφέρθηκε στο τριήμερο  συνέδριο των Γενικών Γραμματέων που διεξήχθη από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου στην Κόρινθο. Όπως επεσήμανε  «.. όλη η αυτοδιοίκηση συμμετείχε και αναπτύχθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα όσον αφορά την λειτουργία της διοίκησης και των υπηρεσιών των δήμων..»

Μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση του επόμενου Συνεδρίου Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στην Ξάνθη

Πολλοί δήμοι διεκδίκησαν την διοργάνωση αλλά ο Δήμαρχος Ξάνθης μετά από προσπάθειες κατάφερε η Ξάνθη να είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Γενικών Γραμματέων των Δήμων, πρόσθεσε η κ. Ψωμά.

Το Συνέδριο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί  το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου του 2022

Αναφερόμενη στο συνέδριο της Κορίνθου δήλωσε πως  ήταν  μια σημαντική τεχνοκρατική συνάντηση, η οποία προσέλκυσε 620 συνέδρους, ενώ την παρακολούθησαν διαδικτυακά περισσότεροι από 16 χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα, πολιτικοί, αιρετοί, υπηρεσιακοί και γενικότερα άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σύνεδροι απ’ όλη την Ελλάδα θα επισκεφθούν την πόλη μας, θα γευτούν τις τοπικές γεύσεις μας, θα βαδίσουν στα σοκάκια μας, θα μπουν στα μαγαζιά μας και θα νιώσουν  τι σημαίνει Ξάνθη.

Τέλος  η κ. Ψωμά δήλωσε πως  το συνέδριο θα διαρκέσει 3 ημέρες και «…ευελπιστούμε ότι πολλά στελέχη της κεντρικής διοίκησης θα τιμήσουν με την παρουσία τους την διοργάνωση και πως όλοι οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη Ξάνθη μας…».

Σχετικά Άρθρα