ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

Πάρε εύκολα 5.000 ευρώ για να φτιάξεις e-shop μέσα στο καλοκαίρι. Εδώ οι προϋποθέσεις…

Ξεκίνησε νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για επιχορήγηση καταστημάτων για τη δημιουργία e-shop μέχρι 5.000 ευρώ. Εμείς στην Business Content Creators – Σταύρος Καρυπίδης αναλαμβάνουμε την υποβολή του φακέλου και τη δημιουργία ενός σωστού και με έμφαση σε ιδιαίτερο design eshop σας.

Άμεσος έλεγχος στην πλατφόρμα του ΕΣΠΑ και υποβολή έγκαιρα ώστε να επιτύχουμε την γρήγορη έγκριση για έναρξη των εργασιών κατασκευής e-shop.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα σωστό και άρτιο σε υψηλής αισθητικής design e-shop και όλο αυτό επιδοτούμενο έως 5.000 ευρώ; Τώρα είναι η ώρα…

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

  1. Να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού) ή ο τζίρος σας να είναι μεγαλύτερος στον ΚΑΔ 47.
  2. Να έχει ανασταλεί η λειτουργία της επιχείρησης για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 μέχρι τώρα
  3. Ο τζίρος του καταστήματος για το 4ο τρίμηνο του 2020 να είναι κατά 20% ή περισσότερo μειωμένος από το 4ο τρίμηνο του 2019.
  4. Να υπάρχει φυσικό κατάστημα

Η διαδικασία έχει ως εξής :

  1. Αναλαμβάνουμε την αίτηση του φακέλου σας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  2. Εφόσον εγκριθείτε θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία δημιουργίας e-shop όπου μέσα σε 1 με 2 μήνες max θα δημιουργηθεί ένα υψηλής αισθητικής e-shop.
  3. Εξόφληση του e-shop και αίτηση για να παραλάβετε τα χρήματα άμεσα.

Η εποχή αυτή ενδείκνυται για ηλεκτρονικές αγορές και η κατασκευή ενός eshop είναι επιτακτική ανάγκη. Ήδη υπάρχει ραγδαία αύξηση σε ηλεκτρονικές πωλήσεις πανελλαδικά.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας προτείνουμε συνεργασία για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) ή την προώθηση της επιχείρησης σας μέσω των υπηρεσιών Digital Marketing.

H ομάδα μας Business Content Creators – Σταύρος Καρυπίδης εξειδικεύεται σε υπηρεσίες ψηφιακής διαφήμισης. (Google Ads, Social Media Marketing, Content Creation, Mail Marketing, Viber Campaign).

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σας παρέχουμε την δυνατότητα διασύνδεσης του e-shop με διαχειριστικά προγράμματα ERP & διασύνδεση με XML. Οι παραπάνω υπηρεσίες συγκαταλέγονται στην μακρόχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουμε που εγγυάται την ασφαλή και ομαλή διασύνδεση των καταστημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2541076950 στο 6947267737 και στο https://businesscontentcreators.com/

Σχετικά Άρθρα