fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Μανώλης Τσέπελης: Ζητούμε από τον πρωθυπουργό πρόγραμμα επιδότησης από 65% έως και 100% για την εγκατάστασης Φυσικού Αερίου σε κατοικίες στην Ξάνθη

Μανώλης Τσέπελης: Ζητούμε από τον πρωθυπουργό πρόγραμμα επιδότησης από 65% έως και 100% για την εγκατάστασης Φυσικού Αερίου σε κατοικίες στην Ξάνθη. Ο δήμαρχος Ξάνθης βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο σημείο όπου αύριο το απόγευμα θα φτάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα ανάψει μια τεράστια δάδα από φυσικό αέριο σηματοδοτώντας την έναρξη των εργασιών για ολόκληρη την ΑΜΘ.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήδη έχει κάνει συζητήσεις και θα ζητήσει και αύριο επίσημα την δημιουργία ειδικού προγράμματος (ανάλογα προγράμματα έχουν τρέξει και σε άλλους Δήμους της Ελλάδας) ώστε να υπάρξει επιδότηση από 65% (για τους περισσότερο ισχυρούς) και μέχρι και 100% (για τις ασθενείς οικονομικά τάξεις των συμπολιτών μας) στην εγκατάσταση Φυσικού Αερίου για την αλλαγή της Θέρμανσης αλλά και για το μαγείρεμα στα σπίτια των Ξανθιωτών.

Ένα διαμέρισμα θα μπορεί να πάρει 4000 ευρώ και με επιστροφή του ποσού από 65% έως και 100%!!!

Ανάλογα προγράμματα έχουν τρέξει πρόσφατα με τους εξής όρους:

Η δράση αφορά στην επιχορήγηση του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου σε κατοικίες, προς αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου, και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Πληροφορίες για να μπορέσετε να βάλετε το Φυσικό Αέριο στην ζωή σας και για το επικείμενο πρόγραμμα επιδότησής της εγκατάστασης!!!

Η Εταιρεία Φυσικό Αέριο Ξάνθης μπορεί να αναλάβει ολόκληρη της διαδικασία διασύνδεσης με το ΝΕΟ δίκτυο Φυσικού Αερίου που κατασκευάζεται στην Ξάνθης (χαρτιά- αίτηση- μελέτη- μετρητή- κεντρική παροχή- εγκατάσταση λέβητα, πρόγραμμα επιδότησης κλπ) εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εσείς.

Πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης Ηλ. Γεραγά 13 και 1ο Χλμ Ξάνθης – Καβάλας Σταύρος Καρυπίδης – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. τηλ. 2541600699 – 6947267737.

Σχετικά Άρθρα