ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

3ο Γυμνάσιο Ξάνθης : Εγκαινιάστηκε η Σχολική Βιβλιοθήκη «Μέλπω Μερλιέ» (foto video)

Ένα όραμα πήρε  «σάρκα και οστά»  με την συνεργασία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, των Καθηγητών και  της Διεύθυνσης του σχολείου

Τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης  «Μέλπω Μερλιέ» του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν   το απόγευμα της Δευτέρας στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η σχολική βιβλιοθήκη εμπλουτίστηκε με την αγορά βιβλίων από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και  από δωρεές βιβλίων από ιδιώτες (βιβλιοπωλείο του κ. Μιχάλη Σπανίδη  και προσφορά της κ. Παπανίκα ).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης  & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ο Προϊστάμενος της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ.  Χρήστος Ιωαννίδης , η Γ.Γ. του Δήμου κ. Σοφία Ψωμά καθώς και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών του σχολείου.

Tα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης τίμησαν με την παρουσία τους και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης, η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου!

Μητροπολίτης Ξάνθης : Να είναι ευλογημένος αυτός ο χώρος και πάντα τέτοιων καλών έργων να γινόμαστε κοινωνοί και τέτοια έργα να εγκαινιάζουμε:

Ο Σεβασμιώτατος , στα πλαίσια των δηλώσεών του, συνεχάρη τη Διευθύντρια του σχολείου, τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον  σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης γιατί όπως υποστήριξε όλο αυτό το αξιόλογο έργο είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας των καθηγητών και των γονέων. Και πρόσθεσε «.. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.  Το άνοιγμα στην κοινωνία, για το καλό των παιδιών μας..».

Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης : Αισθάνομαι υπερήφανος διότι  πολίτες προσφέρουν στην εκπαίδευση εθελοντικά:

Όπως δήλωσε ο κ. Τσέπελης  απευθυνόμενος στους παριστάμενους «…Ο Δήμος Ξάνθης είναι  ανοιχτός  σε προτάσεις για να συνεισφέρει,  σε συνεργασία με την Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης , ώστε  να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο η  σχολική βιβλιοθήκη …»

Σχετικά Άρθρα