Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την τοποθέτηση του πρώτου μετρητή Φυσικού Αερίου επέβλεψε ο Μανώλης Τσέπελης. Ξεκίνησαν τα έργα στην Ξάνθη (Φωτογραφίες)

Υπό την επίβλεψη του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη αλλά και των υπευθύνων της ΔΕΔΑ ξεκίνησε σήμερα το μεγάλο έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη της Ξάνθης. Ο πρώτος μετρητής μπήκε στο κτιριακό συγκρότημα του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης όπου ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης 1η Ιουλίου θα ανάψει με δάδα μια τεράστια στήλη Φυσικού Αερίου για να σηματοδοτήσει την αρχή του μεγάλου έργου για ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός θα παραβρεθεί σε εκδήλωση που θα γίνει σε δομή του Δήμου Ξάνθης, ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καβάλα.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης κατά τις δηλώσεις του σήμερα το πρωί την ώρα που τοποθετούνταν ο πρώτος μετρητής Φυσικού Αερίου έκανε και την πρόταση προς την κυβέρνηση ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν συντομότερα πρόγραμμα επιδότησης προς όλους τους Ξανθιώτες (από το ΕΣΠΑ) ώστε να επιδοτηθεί η αλλαγή της θέρμανσης μέχρι και σε ποσοστό 100% για τις ασθενείς ομάδες του πληθυσμού.

Σχετικά Άρθρα