Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Το εμβληματικό έργο του Φυσικού Αερίου εγκαινιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ξάνθη αυτήν την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου ξεκινά από την πόλη της Ξάνθης για όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τη υλοποίηση του εμβληματικού έργου του δικτύου Φυσικού Αερίου. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Ξάνθη κατά το ξεκίνημα των έργων από την ανάδοχη εταιρία ΑΚΤΟΡ.

Έτσι εκατοντάδες σπίτια σε ένα κομμάτι της πόλης της Ξάνθης θα μπορέσουν να απολαύσουν τα ευεργετήματα του Φυσικού Αερίου από αυτόν κιόλας τον χειμώνα αφού η πρώτη φάση και οι παροχές σε 100 δρόμους θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου. (Θα παροχετευτεί το 20% περίπου της πόλης).

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσει ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος αλλά και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Πως θα βάλετε Φυσικό Αέριο στο σπίτι σας

Η Εταιρεία Φυσικό Αέριο Ξάνθης εκτός του ότι είναι Πάροχος Φυσικού Αερίου και Ρεύματος μπορεί να αναλάβει ολόκληρη της διαδικασία διασύνδεσης σας με το ΝΕΟ δίκτυο Φυσικού Αερίου που κατασκευάζεται στην Ξάνθης και την μετατροπή της εγκατάστασή σας (χαρτιά- μελέτη- κεντρική παροχή- εγκατάσταση λέβητα κλπ) εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εσείς.

Αναλαμβάνουμε εμείς εξολοκλήρου όλη την διαδικασία για εσάς!!!

Πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης Ηλ. Γεραγά 13 και 1ο Χλμ Ξάνθης – Καβάλα και Ηλία Γεραγά 13 Ξάνθη, Σταύρος Καρυπίδης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. τηλ. 2541600699 – 6947267737.

Σχετικά Άρθρα