Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Με βάρκα τους έφερνε από την Τουρκία αλλά τον συνέλαβαν

Συνελήφθη στις 19-6-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή Πραγγίου Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη του διακινητή απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα δέκα (10) περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τούρκικο έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά την ακινητοποίησή του από τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Κατασχέθηκαν μία πλαστική βάρκα και ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Σχετικά Άρθρα