Ροδόπη Τελευταία Νέα

5η χρονιά η μεγάλη βιβλιογιορτή Βazaar βιβλίου BOOKFEST στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ στο Kosmopolis Mall

ΑΠΟ 14 IOYNIOY ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η μεγάλη βιβλιογιορτή των μεγάλων  προσφορών για 5η χρονιά στην Κομοτηνή στο  Kosmopolis Mall.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ PARKING

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το bazaar βιβλίου αν και είναι σε ανοιχτό χώρο τηρεί τους κανόνες που ισχύουν για τα καταστήματα σε κλειστούς χώρους και για το κοινό και για τους εργαζόμενους.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές ΚΑΙ Αργίες κλειστά.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τa αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε  σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

ΦΙΛΙΚΗ  ΠΡΟΒΑΣΗ  ΑΜΕΑ

βιβλία 100 εκδοτών σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 €

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, και χιλιάδες άλλα.

Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Σχετικά Άρθρα