Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μιχαλης Πουσπουρίκας: “Τιμή για όλους μας η επίσκεψη Σχοινά στην Ξάνθη” (11 φωτογραφίες)

Η σημερινή επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι” αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας στην Ξάνθη και την Περιφέρεια ΑΜΘ.Η πόλη μας και η ευρύτερη Περιφέρεια, αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του πως ο Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής μπορεί να επηρεάσει τη ζωή και τη σκέψη μας ως Ευρωπαίους πολίτες.

Μιχάλης Πουσπουρίκας πρόεδρος Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης: Είχαμε σήμερα την μεγάλη τιμή και χαρά να υποδεχτούμε στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά και να τον ξεναγήσουμε στο εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της πόλης μας που είναι ποτισμένο με την ιστορία του μεγάλου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι.

O Πολυχώρος οποίο αποτελεί ένα παράδειγμα του πως ο Ευρωπαικός Τρόπος ζωής μπορεί να δημιουργήσει νέες προοπτικές σε όλους τους τομείς. Το κτίριο της Οικίας του Μάνου Χατζιδάκι αποτελεί ένα έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε εξ΄ολοκλήρου απο το ΕΣΠΑ 2007-2013 κάτι αποδεικνύει πως η Ευρωπαική Ένωση μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη και την ευημερία και τον πολιτισμό στα κράτη-μέλη. Τον Αντιπρόεδρο συνόδεψαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραμίδης και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης.Στο πλάισιο της επίσκεψης στον Πολυχώρο ο κ. Σχοινάς είχε σημαντική συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμων και τον Τοποτηρητή Μουφτή κ. Μπιλάλ.

photo credits: @MoreThanClick

Σχετικά Άρθρα