fbpx
Δράμα Τελευταία Νέα

Επιστολή Μουστακίδη προς το Μαξίμου για καταστροφές από την χαλαζόπτωση

Αξιότιμε κ. Δημητριάδη οφείλω να αναφέρω στο Μέγαρο Μαξίμου ότι την ημέρα 28 Μαΐου 2021 και την ημέρα 1-6-2021 στην περιοχή μας Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έγιναν πολλές καταστροφές λόγο κακοκαιρίας και συγκεκριμένα επλήγησαν καλλιέργειες φτωχών ανθρώπων από το χαλάζι.

Το πλήγμα είναι μεγάλο και οφείλουμε όλοι να βάλουμε πλάτη αυτή τη στιγμή και να δώσουμε τη λύση που πρέπει ώστε να σώσουμε την κάθε περιουσία του Έλληνα Αγρότη. Οφείλουμε να το πράξουμε τώρα για να δείξει και ο έντιμος Πρωθυπουργός μας ότι είναι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και θα το δείξει με έργα άμεσα όπως κάνει την κάθε στιγμή.

Προστατεύω το έργο του έντιμου Πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη και σέβομαι το δικό σας έργο κ. Δημητριάδη και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε σοβαρά το έγγραφο που σας αποστέλλω και θα κάνετε αυτό που πρέπει. Είναι επιτακτική ανάγκη και άμεσα πρέπει να γίνει όλοι να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να δώσουμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που λέγεται χαλάζι.

Δεν μπορεί να βλέπουμε το ίδιο έργο να παίζεται συνέχεια εδώ και χρόνια το να καταστρεφονται γεωργοί που δίνουν αγώνα στο να καλλιεργησουν τα προϊόντα τους. Όλοι μαζί Πολιτική Προστασία, Υπουργός, Βουλευτές, Περιφέρεια και κάθε θεσμός που είναι αρμόδιος από αύριο πρέπει να συζητήσουμε και να δώσουμε λύσεις ώστε να σταματήσει αυτή η άρρωστη κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια το να καταστρεφεται η σοδειά του κάθε Έλληνα Αγρότη.

Είναι η κατάλληλη στιγμή και ήρθε η ώρα να το κάνουμε τώρα πριν μετά να είναι πολύ αργά. Όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά και είμαι εδώ για να βοηθήσω και εγώ στο πρόβλημα αυτό. Όλα αυτά τα αναφέρω με σεβασμό στο Μέγαρο Μαξίμου στον επικεφαλή κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και στον έντιμο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σας ευχαριστώ.

Αλέξανδρος Μουστακίδης

(Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης τηλ 6983463598 )

Related posts

Μεγάλη καταστροφή μελισσιών σε Καβάλα και Ξάνθη

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Γιώργο Παυλίδη των νέων Αστυνομικών Διευθυντών και του νέου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ο πρόωρος… έπιασε και τον Δήμο της Ξάνθης απροετοίμαστο. (Η ΔΕΥΑΞ ανέλαβε να φτιάξει το κολυμβητήριο;)

Leave a Comment