Οικολογία Τελευταία Νέα

«Πράσινες Αποστολές – Green Missions» στον Δήμο Ξάνθης – Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά&Κερδίζουμε δώρα!

Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης!

Ο ΔήμοςΞάνθηςπροσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές – GreenMissions». Ο χρήστης ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζειεπιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα.Κάθε 10 ημέρες,μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών!

Green Mission:Πόσα γνωρίζεις για την Ανακύκλωση;

Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωσηγια ένα Bambawσετ μαχαιροπήρουνα μπαμπού:

www.followgreen.gr/xanthi/Mission/Single/2965

Η αποστολή στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες αναφορικά με την Ανακύκλωση και τη σωστή διαχείριση των υλικών, καθώς αποτελούν βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντός μας. Η Ανακύκλωση δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολίτη που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

Οφέλη Ανακύκλωσης

  • Προστασία του Περιβάλλοντος  
  • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής – ΕΥ ΖΗΝ  
  • Αποφόρτιση του Περιβάλλοντος από μεγάλες ποσότητες αποβλήτων 
  • Εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του GreenMission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.

Σχετικά Άρθρα