Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Βιολογικά προϊόντα σε τιμές χονδρική από Healthtrade

Τα βιολογικά προϊόντα δεν περιορίζονται μόνο στα φρούτα και στα λαχανικά, αλλά το κάθε σπίτι μπορεί να γεμίσει τα ντουλάπια του με κάθε λογής προϊόντα όπως βιολογικά μπαχαρικά και όσπρια ώστε κάθε πιάτο να είναι όσο το δυνατόν απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα και λιπάσματα που μόνο επιβάρυνση φέρνουν στην υγεία και τον οργανισμό.

Τα βιολογικά προϊόντα σε χονδρική από την Health Trade, εδώ και χρόνια μπαίνουν στο σπίτι σας τρέφοντας όλη την οικογένεια και προσφέροντας μία υγιεινή και ολοκληρωμένη διατροφή.

Την τιμητική τους σήμερα έχουν τα όσπρια και τα μπαχαρικά. Τα πρώτα καλύπτουν τις ανθρώπινες ανάγκες για ενέργεια και πρωτεΐνες, ενώ περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες αλλά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο και μαγνήσιο. Τα δεύτερα νοστιμεύουν το φαγητό αλλά ταυτόχρονα έχουν και πολλά οφέλη τα οποία προσλαμβάνονται μέσω του φαγητού. Επιλέγουμε δύο προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Φακές ελληνικές βιολογικές

Οι φακές είναι πολύ πλούσιες σε φυτικές ίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι μειώνουν τη χοληστερίνη και τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.

Παράλληλα ενισχύουν πολύ τον μεταβολισμό, αφού περιέχουν βιταμίνη Β3, η οποία ευθύνεται σε μεγάλο μέρος για τον μεταβολισμό των λιπών.

Τέλος, αυξάνουν πολύ την ενέργεια, αφού περιέχουν το 40% περίπου της συνιστώμενης ποσότητας σιδήρου που πρέπει να λαμβάνουμε ημερησίως.Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση καλέστε στα 26910 32100 | 26910 31200.

Μαυροσίσαμο ινδικό, Natural

Το μαυροσίσαμο ή αλλιώς μαυροκούκι είναι γνωστό σε πολλές νοικοκυρές, αφού με αυτό πολλές φορές πασπαλίζουν επιφάνειες από πίτες και ψωμιά προκειμένου να πάρουν ένα ανατολίτικο άρωμα. Το μπαχάρι αυτό διακρίνεται για τις ποσότητες μεταλλικών οξέων και βιταμινών και αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Παράλληλα είναι πολύ βοηθητικό για το κρυολόγημα. Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση καλέστε στα 26910 32100 | 26910 31200.

Περισσότερες πληροφορίες και ένας πλήρης κατάλογος από όλα τα βιολογικά προϊόντα θα βρείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα