Τελευταία Νέα Τεχνολογία

H Αφοί ΙΩΑΝΝΙΔΗ φέρνει την ΤΟΥΟΤΑ στην Κομοτηνή!

Η ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ A.E που αποτελεί την πιο εξελισσόμενη και γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου, πρόσφατα κάλυψε ένα ακόμη κενό στον χώρο, δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα αυτή τη φορά στην Κομοτηνή με την αντιπροσωπεία της TOYOTA.

Η ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ διαθέτει 5 καταστήματα στις Περιφέρειες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμπεριλαμβανομένου και της Περιφέρειας Σερρών και συνολικά εκπροσωπεί 11 διαφορετικές εταιρείες αυτοκινήτων παρέχοντας υπηρεσίες πωλήσεων αυτοκινήτων
καθώς και υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα των κατασκευαστών.

Αυτή τη φορά έρχεται με ένα NEO κατάστημα στην Κομοτηνή στο 2 ο χλμ. Κομοτηνής- Ξάνθης για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς και να δώσει την δυνατότητα στους καταναλωτές της Ροδόπης και όχι μόνο να έχουν άμεση επαφή με μία αξιόπιστη εταιρεία όπως είναι η TOYOTA.
Με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στις απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε η ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ μας προσκαλεί στο ΝΕΟ κατάστημα TOYOTA όπου μπορεί κανείς να δει από κοντά την πιο ολοκληρωμένη γκάμα νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αλλά και να χρησιμοποιήσει τις σύγχρονες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για το αυτοκίνητό του
με την σφραγίδα του εργοστασίου!

TOYOTA ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Κομοτηνή, 2 ο χλμ. Κομοτηνής Ξάνθης

Τ. 25310 33200

[email protected]

Σχετικά Άρθρα