Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συνεργασία Ξάνθης Τρικάλων για τον σχεδιασμό των έξυπνων πόλεων

Χθες ο αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Οικονομιών του Δήμου Ξάνθης κ. Μανώλης Φανουράκης μετέβη στα Τρίκαλα και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Δήμαρχό μας Μανώλη Τσέπελη και τον Θεσσαλό Δήμαρχο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό των έξυπνων πόλεων, όπου στην νέα αυτή ψηφιακή εποχή, οι νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μας οδηγούν σε καινοτόμες, έξυπνες και ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική και προνοιακή πολιτική των ΟΤΑ, ανταλλάσσοντας απόψεις για πιθανή συνεργασία των Δήμων μας, σε επιμέρους τομείς.

Στη συνέχεια, και δοθείσης της ευκαιρίας ο Ξανθιώτης αντιδήμαρχος μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων Έφη Λεβέντη παρακολούθησε τον αγώνα Τρίκαλα- Α.Ο.Ξάνθης, για την 19η αγωνιστική της Super League 2…Μπορεί το παιχνίδι να μην ανέδειξε νικητή, ωστόσο ο κ. Μανώλης Φανουράκης απέκτησε την αίσθηση πως οι δύο Δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μερικές…ενδιαφέρουσες φάσεις στο ‘’γήπεδο’’ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος των Δημοτών…

Σχετικά Άρθρα