Λάσπη Τελευταία Νέα

Δήμαρχος Καποδιστριακού Δήμου της Ξάνθης φέρεται να γρονθοκόπησε γυναίκα (είχαν περιουσιακές διαφορές)

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε χθες για Δήμαρχο καποδιστριακού Δήμου της Ξάνθης, ο οποίος φερόταν να έχει χτυπήσει μία γυναίκα μετά από έντονη λογομαχία έξω από διαμέρισμα κοινού συγγενικού τους προσώπου, το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαρτίου.

Τις δύο οικογένειες χωρίζουν έντονες περιουσιακές διαφορές, που εκκρεμούν ήδη στη Δικαιοσύνη. Η ενέργεια του Δημάρχου να μεταφέρει νύχτα περιουσιακά στοιχεία από διεκδικούμενο διαμέρισμα προκάλεσε την αντίδραση της συγγενούς. Ειδοποιήθηκε από γείτονες και έφτασε στο σημείο και τον φωτογράφισε αλλά δέχτηκε την επίθεση, λεκτική και σωματική, του αυτοδιοικητικού ο οποίος επιχείρησε να της πάρει το κινητό.

Σύμφωνα με την δικογραφία που κατατέθηκε και στην εισαγγελέα Ξάνθης, (και πληροφορίες από την πλευρά της υπεράσπισης) η γυναίκα μετά τη λεκτική αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και την πήραν τα αίματα ενώ στην συνέχεια κλήθηκε στο σημείο και η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην γυναίκα χρειάσθηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και έχει συνταχθεί για τον λόγο αυτό και ιατρική έκθεση.

Μετά την καταγγελία της παθούσας, η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην τακτική δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα