Κύριο ΘέμαΛάσπηΤελευταία Νέα

Η αντιπολίτευση σαμπόταρε και το θέμα των εγκαταστάσεων για ΑΜΕΑ στην Σταυρούπολη!!! (Μετά το παρκινγκ και την παιδική χαρά)

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά(!!!), τι πολιτικός ξεπεσμός είναι αυτός στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης; Προχθές ήρθε ένα θέμα που αφορούσε την παραχώρηση του στρατοπέδου και τη μετατροπή του από ερείπια σε ένα σύγχρονο πολύ-θεματικό κέντρο ορεινής τουριστικής φιλοξενίας και θεραπευτικής ψυχαγωγίας ΑΜΕΑ.

Και αυτό το θέμα (μαζί με την δημιουργία παρκινγκ και παιδικής χαράς) το σαμποτάρισε η αντιπολίτευση με την αποχώρησή της από το συμβούλιο αναγκάζοντας τον Δήμαρχο Μανώλη Τσπέπελη να αναφέρει χαρακτηριστικά… «Θεωρώντας τους εαυτούς τους  πιο έξυπνους από την κοινωνία, πιο έξυπνους από όλους τους Ξανθιώτες, αποχώρησαν οι παρατάξεις, συντονισμένα, μία μία, προκειμένου να μη ληφθούν αποφάσεις για τα θέματα της Σταυρούπολης, σαμποτάροντας ουσιαστικά τη διαδικασία, κοροϊδεύοντας κατάμουτρα, όλους μας».

σ.ε. Η ερώτησή μου είναι η εξής… άντε να μην θέλουμε να γίνει παρκινγκ στην Σταυρούπολη το καταλαβαίνω για να μην φανεί ο Τσέπελης. Να μην θέλουμε να γίνει παιδική χαρά κι αυτό κάπως μπορώ να το δεχτώ για να μην το χρεωθεί και αυτό ο Τσέπελης, αλλά σαν αντιπολίτευση να μην είσαι μπροστάρης για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής της Σταυρούπολης με την δημιουργία πολύ-θεματικό κέντρο ορεινής τουριστικής φιλοξενίας και θεραπευτικής ψυχαγωγίας ΑΜΕΑ, αυτό δεν το καταλαβαίνω…

Σχετικά Άρθρα