Face to FaceΤελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Μητσοτάκης εγγυάται την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών»

«Η βία, απ’ όπου και αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα. Από εκεί και πέρα, σε μια ευνομούμενη Πολιτεία δεν ισχύει η αυθαίρετη διαπίστωση κάποιων ότι η βία γεννά βία. Σε μια οργανωμένη δημοκρατική πολιτεία, αντιμετωπίζεται μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, από νόμους, από κανόνες, από κοινοβουλευτικούς ελέγχους, από όργανα της δικαιοσύνης που επιλαμβάνονται». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους κ. Δ. Οικονόμου και κυρία Μ. Αναστασοπούλου.

«Ο κ. Μητσοτάκης εγγυάται την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών», επισήμανε ο κ. Λαζαρίδης, ζητώντας από τον κ. Τσίπρα να καταλάβει επιτέλους ότι είναι αρχηγός ενός κόμματος 32% και όχι μιας πολιτικής ομάδας του 3% που αναλώνεται σε ακτιβιστικού τύπου δρώμενα».

Τα φαινόμενα της αστυνομικής βίας, σημείωσε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας, «είναι προβλήματα διαχρονικά και δεν παρατηρούνται μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας τα έχουν αντιμετωπίσει όλες οι Κυβερνήσεις, και του κ. Τσίπρα συμπεριλαμβανομένης».

Τόνισε δε την ανάγκη «να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό το κλίμα έντασης, βίας και διχασμού και η προσπάθεια από κάποιους να δημιουργηθούν πάλι νέες “πλατείες αγανακτισμένων”, δεν δημιουργούν προβλήματα μόνο στα κόμματα, αλλά πρωτίστως κάνουν πολύ κακό στην πατρίδα μας και στον ελληνικό λαό».

Σχετικά Άρθρα