Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σοφία Ψωμά : Η Γ.Γ. του Δήμου Ξάνθης αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα της βούλησης του Δήμου να δίνει βήμα και ευκαιρίες στις γυναίκες

Η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κ. Σοφία Ψωμά, με αφορμή  τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δίνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Ειδικότερα με την ευκαιρία της 8ης του Μάρτη η κ. Σοφία Ψωμά, τονίζει στο μήνυμα της μεταξύ άλλων, πως εντός του Δήμου, στις υπηρεσίες του, στα νομικά του πρόσωπα, στις λειτουργίες του, στα όργανα διοίκησης,  «…υποστηρίζουμε τη συμμετοχή των γυναικών, με κάθε τρόπο…».  Τέλος δεν παραλείπει να ευχηθεί χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, και να δηλώσει παρούσα για να ακούσει και να συζητήσει  όλα τα θέματα που μπορεί διαχρονικά να προκύπτουν.

Αναλυτικά

Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται, σε πολλά επίπεδα, ο ρόλος της γυναίκας έρχεται να επισφραγίσει, με τον καλύτερο τρόπο, τη σημαντική παρουσία της στα τεκταινόμενα.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφιερώνει τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας στον παγκόσμιο αγώνα των γυναικών κατά της κρίσης του COVID-19 και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας του κορωναϊού, καθώς αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων που απασχολούνται στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Πολλές έχουν επίσης πληγεί σοβαρά από την κρίση λόγω της απώλειας θέσεων εργασίας ή της απασχόλησής τους σε επισφαλείς θέσεις εργασίας. Επιπλέον, οι συνεχόμενοι εγκλεισμοί έχουν οδηγήσει σε αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας. Το Κοινοβούλιο έχει ζητήσει την καταπολέμηση αυτών των ανισοτήτων.

Εδώ, από τη Γενική Γραμματεία του Δήμου Ξάνθης, που είναι το ζωντανό παράδειγμα της βούλησης του Δήμου Ξάνθης να δίνει βήμα και ευκαιρίες στις γυναίκες, στέλνουμε αισιόδοξο μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Εντός του Δήμου, στις υπηρεσίες του, στα νομικά του πρόσωπα, στις λειτουργίες του, στα όργανα διοίκησης,  υποστηρίζουμε τη συμμετοχή των γυναικών, με κάθε τρόπο.

Στην κοινωνία της Ξάνθης,  γενικότερα, ενθαρρύνουμε  τις συλλογικότητες, τις δομές εθελοντισμού, τις δράσεις σε όλα τα επίπεδα, για την αξιοποίηση των γυναικών, που αποδεδειγμένα, έχουν πρακτικά τη δυνατότητα, να συμβάλουν στη ζεστή και ανθρώπινή μας λειτουργία.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες, από την καρδιά μας και θα είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να συζητήσουμε όλα τα θέματα που μπορεί διαχρονικά να προκύπτουν.

Χρόνια Πολλά.

Σχετικά Άρθρα